Om Oss


Elarbeten i Stockholm


Vi är ett väletablerat elföretag som utför alla vanligt förekommande elektriska-arbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. Saba Elservice AB hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stockholm med omnejd.

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Goda referenser finns.

Behöriga Elektriker


Saba Elservice AB innehar behörighet som elektriker, följer rådande kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Installationsföretagen och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi utför de flesta elinstallationer och specialiserade på Takvärme & kunniga inom Solpaneler. Tveka inte på att rådfråga oss.

Säkerhet & Garanti


Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Saba Elservice AB ger givetvis garantier på utförda arbeten, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar. Vi har god ekonomi, samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget


Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss idag!